Jubileum editie voor hét voetbaltoernooi langs de Vecht

Op 3 juni wordt op de velden van de Maarssense voetbalvereniging VV Maarssen de 5e editie van de Vecht Cup georganiseerd. Een jubileum voor het regionale  O13 en O15 toernooi. (Archieffoto ter illustratie)

Het jubileum jaar van dit gezellige en sportief sterk bezette toernooi wordt vast en zeker weer een mooie voetbal happening. De vijfde editie van het Vecht Cup Toernooi zal weer plaats vinden op de velden van VV Maarssen. De O13 en O15 teams worden weer ingedeeld op speelsterkte in een A-categorie en een B-categorie met aparte poules en aparte prijzen. Hierdoor is het toernooi uitermate geschikt voor voetbalverenigingen om diverse teams uit één en dezelfde leeftijdscategorie afvaardigen. Met de indeling van de teams probeert de organisatie zoveel mogelijk rekening te houden in het speelschema dat de teams elkaar onderling kunnen supporten.

Op tweede paasdag 2017 vond de eerste editie plaats van het Vecht Cup Voetbaltoernooi. Dit ééndaagse jeugd voetbaltoernooi werd speciaal ontwikkeld voor clubs gelegen aan de Utrechtse en Overijsselse Vecht. Spieren voor spieren is dit jaar het Goede Doel waar voor gespeeld wordt. De volgende verenigingen doen dit jaar mee: UVS Hercules – FC Breukelen – VV De Meern – FC Abcoude – AVV Swift – AFH – FC Diemen - AFC IJburg – VV Maarssen – COV DESTO – WVF – SV Hoofddorp – Hoogland – HDSC - CSV’28 – Kolping Boys – PVCV – Sporting ’70 – Muiden – BSC’68 – OSM – SC Woerden. 

Archiefbeelden eerdere edities


Meer nieuws