Kamerkoor Bachanten zoekt nieuwe koorleden

Heeft u na de gedwongen rust van de Coronatijd behoefte om het zingen weer eens helemaal op te pakken? Dan is dit hetmoment om u bij Kamerkoor Bachanten in Maarssen/Stichtse Vecht aan te sluiten. Ons koor bestaat op dit moment uit 31 leden: 7 Sopranen, 10 Alten, 8 Bassen en 6 Tenoren. En we kunnen nog prima een aantal nieuwe leden gebruiken. Met name bij de SOPRANEN en BASSEN.  (Foto ter illustratie)

Woensdag 25 augustus jl. zijn we weer begonnen met samenzingen als koor. Met 21 van de 31 leden, ondanks de vakanties Voor het eerst weer echt samen na liefst 24 (!) ZOOM-sessies in de afgelopen maanden om de continuïteit te waarborgen. Want ZOOM is voor dat doel prima maar toch niet de ‘real ZING’. 


En wat ging het boven verwachting goed met z’n allen!  Onder leiding van onze inspirerende dirigent Maarten van der Bijl  werkten we o.a. aan stukken uit Die schöne Müllerin van Schubert. En zongen splinternieuw zelf-gecomponeerd materiaal van onze dirigent!  En er is meer, veel meer uitdagend repertoire! Zie de Website www.kamerkoor-bachanten.nl     


Dus als u die enthousiaste man of vrouw bent, die ervan houdt om in een gemengd koor met een redelijke ambitie en vooral met heel veel plezier, klassieke (kamer)koorzang te beoefenen: Bel of mail ons dan snel en/of kom langs in De Ark. De repetities zijn iedere woensdag van 15.00 tot 17.00  uur in De Ark, Duivenkamp 844 in Maarssen-Broek.


U kunt dan meeluisteren of misschien wel meteen meedoen met een normale repetitie, en beoordelen of de Bachanten iets voor u zijn. Beschikbaarheid en enthousiasme om met ons koor mee te zingen zijn wat ons betreft de belangrijkste voorwaarden. Zowel jongere als oudere volwassenen zijn welkom. Ook als u nog niet eerder gezongen heeft, bent u van harte welkom, al zien wij  enige (koor)zangervaring wel als een voordeel.

Nadere informatie bij Tom Blanken via mobiel 06 1341 4607 of mail: voorzitter.bachanten@gmail.com.