Karin van Vliet lijsttrekker Streekbelangen Stichtse Vecht

Karin van Vliet is tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering van Streekbelangen bij acclamatie gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022.

Sinds maart 2018 neemt ze zitting in de gemeenteraad als raadslid en heeft per 1 april jl. ook het fractievoorzitterschap van Rob Roos overgenomen. “Samen met de fractie, het bestuur en de leden leggen we de lat op +1 zetel in 2022. Daarmee komen we dan op 4 zetels en kunnen we nog beter onze standpunten op de politieke agenda zetten” Met de verkiezing van Karin van Vliet is de campagne voor de Gemeenteraadsverkiezingen van 2022 direct van start gegaan.


Ze komt uit een ondernemersfamilie en dat merk je aan haar pragmatische instelling, zakelijk waar nodig en op zoek naar het compromis als daarmee het algemeen belang beter gediend is. Haar studie Cultuur, Organisatie en Management (Organisatie Antropologie) heeft ze afgerond aan de Vrije Universiteit Amsterdam met als specialisatie Derdewereldproblematiek in Latijns Amerika. Haar veldonderzoek naar de ontwikkeling van gemeenschappen door ondersteuning van micro-kredieten, deed ze tijdens de burgeroorlog in Guatemala.