Kees van Amstel 9 maart Dorpshuis Nigtevecht

Kees van Amstel comedian en docent heeft optimaal van zijn tijd als docent gebruik gemaakt om de wereld in schoolvakantiebrokjes rond te reizen en met zijn fototoestel. Hij heeft daarover een hele geestige voorstelling van gemaakt die te zien is bij Cabaret in Nigtevecht op 9 maart 2023.

Van Amstel neemt zijn publiek in een humoristische houdgreep. Als hij opbiecht wat er allemaal gebeurt is tijdens de door hem krakkemikkig georganiseerde jongerenreis naar Praag of als hij (gelukkig zonder beelden) smakelijk vertelt over zijn vreselijk onsmakelijke toiletervaringen in China dan staat de zaal op zijn kop. Gelukkig vertelt hij ook nog een schitterend verhaal over zijn onderwijsbestaan, want de meest onuitstaanbare ouders zijn altijd goed voor een prima comedystukje. Als lid van comedygezelschap Comedytrain weet Van Amstel hoe hij een verhaal moet vertellen en hoe hij het publiek op een aangename manier in het verhaal kan betrekken.

Tickets á € 22,- zijn nog verkrijgbaar via www.cabaret-nigtevecht.nl of bel 0294-252506. En bij Boekhandel Van Kralingen en de Dorpswinkel in Nigtevecht. Aanvang  20:30 uur.