Kippenvel bij ParkPodium Boom en Bosch

En ook deze derde concertzondag van totaal tien die ParkPodium organiseert was weer een geweldig succes! Al is het maar omdat ook nu het Breukelse park van top tot teen gevuld was met publiek. De Lucky Losers Band verzorgde voor de pauze het eerste concert met hun heerlijke relaxte jazzmuziek van onder anderen Louis Armstrong en Count Basie. Je zag eenieder genieten van de professionele performance van deze 6-koppige jazzband, waarbij de heerlijke temperatuur ook een handje hielp. Het optreden van de Lucky Losers was dan ook goed voor een geweldig applaus.

Na de pauze stonden de vier jongens van Boys Harmony & Soul voor het publiek. Met hun mooie en zuivere zang bezorgden zij velen kippenvel. Wat te denken van bijvoorbeeld ‘I will always love you’ van Whitney Houston, maar dan gezongen door een jongeman; de monden vielen open!

Na afloop van de optredens zetten de bezoekers hun stoel langs de kant van het grasveld, wat het opruimen voor de vele vrijwilligers makkelijker maakte. En zo leverde iedereen een kleine bijdrage aan een geslaagde middag!

Let’s dance
Aanstaande zondag, 17 juli, belooft het opnieuw een feestje te worden. Red Bennet speelt nieuwe en klassieke pop- en rockcovers, waarop het heerlijk dansen is. Na de pauze komt de 7-koppige vriendenclub Everybody Charles op het podium met nog meer dansmuziek, maar dan uit de jaren 70, 80 en 90. Niet alleen om te dansen, maar ook om te kijken en luisteren is het zondag weer goed toeven in het park.

Elke zondagmiddag zijn er twee optredens; het eerste begint om 14.00 uur, het tweede gaat rond 15.15 uur van start. Het park en de concerten zijn gratis toegankelijk en op het terrein is catering voor de hapjes en drankjes.

Het volledige programma is te vinden op www.parkpodium.nl/programma.