Kleinschalig nieuwbouwproject in Maarssen-Dorp

Op de locatie van de voormalige Bonhoff planten- en bloemenwinkel in Maarssen-dorp en de voormalige radio-studio van RTV Stichtse Vecht wordt een kleinschalig nieuwbouwproject gerealiseerd. (Foto's website Funda).

Het is een kleinschalig project dat louter en alleen bestaat uit koop. Op de nieuwbouwlocatie in het hart van Maarssen-Dorp wordt geen middenhuur of sociale huur gerealiseerd. Het project wordt gezien als unieke woonkans midden in het centrum van het oude Maarssen! Prijzen vanaf € 695.000,--. Dit kleinschalige nieuwbouwproject wordt gerealiseerd in het oude dorp van Maarssen aan de Raadhuisstraat. Van de 5 huizen in dit project zijn er nog 3 beschikbaar.

De woningen zijn energiezuinig, gasloos en voldoen aan de laatste eisen (BENG) ten aanzien van duurzaamheid. Zo zijn de gevels, vloeren en daken vanzelfsprekend zeer goed geïsoleerd en wordt bijna al het glas als triple beglazing uitgevoerd. Elke woning heeft 2 eigen parkeerplaatsen, gelegen aan de achterzijde en bereikbaar via het Harmonieplein.