Klimaatcoalitie Stichtse Vecht werkt aan versnelling lokale verduurzaming

Klimaatcoalitie Stichtse Vecht. Je ziet de naam steeds vaker. Ambassadeurs spreken vaker in bij gemeenteraadsvergaderingen. Het doel is meedenken en meedoen op gebied duurzaamheid als het gaat om oplossingen en ontwikkelrichtingen. (Archieffoto RTV Stichtse Vecht)

Klimaatcoalitie: 'Inwoners van Stichtse Vecht willen aan de slag op het gebied van duurzaamheid. Daarom is de Klimaatcoalitie Stichtse Vecht opgericht. De Klimaatcoalitie Stichtse Vecht is een initiatief van onder andere Energiecoöperatie 2030.nu en de Stichting Duurzame Vecht.Het doel is meedenken en meedoen op gebied duurzaamheid als het gaat om oplossingen en ontwikkelrichtingen.'

'Om meer draagkracht, inspiratie en input uit Stichtse Vecht te krijgen vragen wij ook aan jou: Heb jij ideeën hoe we sneller en efficiënter kunnen verduurzamen in onze gemeente? Lees hier meer over op de site van Stichting Duurzame Vecht of meld jen aan voor de Klimaatcoalitie. Ook organisaties en bedrijven zijn welkom. Want er is werk aan de winkel!' aldus de klimaatcoalitie Stichtse Vecht.