Kosteloos een middag hockey proberen met je vriendjes

Kosteloos een middag hockey proberen met je vriendjes

De Maarssense Hockeyvereniging (MHV) organiseert in samenwerking met Hockeyschool Panasj op zaterdag 5 juni de DentiQ-Tulpencursus. De cursus biedt kinderen de mogelijkheid kennis te maken met hockey, teamsport in de buitenlucht en de gezellige vereniging. Inschrijven voor de cursus kan tot 1 juni. Deelname is gratis en verplicht tot niets.

Na een succesvolle editie vorig jaar met de nodige aanpassingen i.v.m. corona, staat ook dit jaar de cursus weer op de agenda. Wederom in een wat uitgeklede vorm, want ouders langs het veld en een gezellige borrel aansluitend zoals ze dat gewend zijn bij de vereniging, lijkt ook dit jaar niet mogelijk. De kinderen kunnen desondanks lekker plezier maken samen. Hen staat een leuke en leerzame sportmiddag te wachten, onder begeleiding van professionele trainers en jeugdspelers van de vereniging.


MHV Maarssen en Hockeyschool Panasj weten met de ervaring uit het afgelopen jaar uitstekend invulling te geven aan hockeyactiviteiten in tijden van corona. Door het jaar heen zijn al diverse clinics gegeven, toernooitjes opgezet en de trainingen en (onderlinge) wedstrijden voor de jeugd zijn bijna ononderbroken doorgegaan. Uiteraard met een aantal aanpassingen om de veiligheid te garanderen, maar hockey is een buitensport die zich daar bij uitstek goed voor leent. En dat laat de vereniging de jonge deelnemers aan de cursus graag zelf ervaren.

6-8 jaar
MHV nodigt alle kinderen die voor 1 oktober 2021 dit jaar 6 jaar oud zijn uit om tijdens de cursus spelenderwijs de beginselen van het hockeyspel te leren. Maar vooral het plezier van samen sporten staat centraal tijdens de cursus, waarvoor kinderen zich alleen of samen met vriendjes en vriendinnetjes kunnen opgeven. Aanmelden kan nog tot 1 juni.

Ook plek voor oudere jeugd en nieuwe volwassen leden
Iedereen die kennis wil maken met hockey is welkom bij de vereniging om gratis proeflessen te volgen. Jeugd kan meetrainen met leeftijdsgenoten en voor volwassenen biedt de vereniging binnen de coronaregels de Hockey Energy, een combinatie van hockeytechniek en bootcamp op ieders eigen niveau.

Lid worden bij MHV Maarssen
Wie na de Tulpencursus de smaak te pakken heeft, kan zich voor het nieuwe sportseizoen inschrijven bij MHV Maarssen. Ook voor oudere jeugd en volwassenen, met of zonder ervaring, heeft MHV plek. De vereniging biedt een grote diversiteit aan lidmaatschapsvormen van trainingslid tot competitielid.

DentiQ Tulpencursus

Wanneer: 5 juni 2021 - 14:30 uur
Waar: MHV Maarssen - Oostwaard 32, Maarssen
Voor: Kinderen die op 1 oktober 2021, 6 jaar oud zijn
Kosten: Deelname is gratis
Aanmelden Tulpencursus: tot 1 juni 2021 via www.mhvmaarssen.nl 
Lid worden van MHV Maarssen: inschrijven kan via www.mhvmaarssen.nl