Laatste kans: aanmelden gratis cursus voor kinderen bij Maarssense Hockey Vereniging

Op 21 mei zijn alle kinderen tussen 5 en 10 jaar oud welkom om een middag een gratis hockey clinic te volgen bij MHV. Maak kennis  met de sport én de gezellige hockeyclub in Maarssen. Aanmelden kan tot 17 mei 2022 via www.mhvmaarssen.nl 

De DentiQ Tulpencursus wordt georganiseerd door De Maarssense Hockeyvereniging (MHV) en Hockeyschool Panasj Utrecht. Het belooft een leerzame, maar bovenal leuke en gezellige middag te worden, waarop kinderen kennis maken met de hockeysport. Op het programma staat naast hockey ook silent disco, springen op een springkussen en een gezellige borrel voor de ouders, die welkom zijn om tijdens de 2e helft van de middag ook de sfeer te proeven op de club. Deelname aan de Tulpencursus is gratis en verplicht tot niets.

“We vinden het belangrijk om kinderen al op jonge leeftijd kennis te laten maken met het verenigingsleven en teamsport in de buitenlucht.”, zegt Gwen Tonino, bestuurslid van MHV en vrijwilliger voor de Tulpencursus. “Daarom organiseren we de Tulpencursus al sinds 2000, om kinderen spelenderwijs de beginselen van het hockeyspel te leren. Maar vooral het plezier van samen sporten staat centraal tijdens de cursus, waarvoor kinderen zich alleen of samen met vriendjes en vriendinnetjes kunnen opgeven. 

Wanneer: 21 mei 2022 - 14:15 - 17:00  uur

Waar: MHV - Oostwaard 32, Maarssen

Voor: Kinderen van 5-10 jaar uit Maarssen, Maarssenbroek, Tienhoven, Breukelen, Oud Zuilen, Zuilen en Vleuterweide maken gratis een middag kennis met hockey.

Kosten: Deelname is gratis

Aanmelden: tot 17 mei 2022 via www.mhvmaarssen.nl 

Lid worden bij MHV kan via www.mhvmaarssen.nl

Kijk hier voor de versie van vorig jaar: