RTV Stichtse Vecht

Leefbaarheidsbudget voor ideeën en activiteiten uit de wijken van Stichtse Vecht

Heb jij een idee of initiatief om jouw wijk, buurt of dorp mooier, groener, veiliger, gezelliger of socialer te maken? De gemeente helpt je graag met een financiële bijdrage uit het leefbaarheidsbudget. Je idee moet dan wel bijdragen aan de leefbaarheid in je wijk, buurt of dorp en je moet het samen met buurtgenoten willen uitvoeren. (Foto website gemeente Stichtse Vecht)

Leuke voorbeelden

Bij initiatieven kun je denken aan een klimboom voor de kinderen (geen speeltuin), een schaaktafel, kunst in de buitenruimte of een idee die de buurt duurzamer maakt. Sociale activiteiten zijn bijvoorbeeld een gezamenlijke opschoonactie, hulp- en zorgactiviteiten, een sport- of spelletjestoernooi of een themaspeurtocht in de wijk.

Samen ontstaan de leukste ideeën!

Loop jij rond met een idee? Bespreek het dan eens met mensen uit de buurt. Zo weet je snel of zij je idee steunen en dit samen met je willen organiseren. Natuurlijk kun je ook altijd even overleggen met de adviseur leefomgeving. Die denkt graag met je mee.

Meer weten?

Wil je meer informatie over deze subsidie? Kijk dan op www.stichtsevecht.nl/ideevoormijnwijk. Geef hier ook je idee voor je wijk door. Je vindt daar ook de contactgegevens van de adviseur leefomgeving.