Lekker eten in wijkcentrum Over-Noord in Breukelen

Gezellig aanschuiven en samen eten? Of kooklessen voor kinderen? Het kan allemaal weer in het wijkcentrum Over-Noord in Breukelen. Op deze pagina meer info hierover.

Koken met kinderen
We gaan weer beginnen! Koken is niet alleen leuk, maar ook leerzaam.
Op woensdag 27 oktober om 14.00 uur gaan we van start. De workshop is bedoeld voor basisschoolleerlingen van groep 4 tot 7. Zij leren te helpen bij het bereiden van een driegangenmenu (snijden, roeren, kloppen etc.).
De eerste woensdag (27 oktober) gaan we aan de slag met het voorgerecht.
De daarop volgende woensdagmiddagen volgen het hoofd- en nagerecht. De laatste woensdag (17 oktober) is de "finale" en wordt het hele menu bereid, de kinderen mogen dan elk twee gasten (mama/papa of opa/oma) uitnodigen. Hiervoor vragen wij een bijdrage van € 7,50 p.p. De kinderen hebben gekookt en hoeven niet te betalen voor hun maaltijd.
Deelnamekosten voor de workshop bedragen € 15,00 p.p., welke op de eerste woensdagmiddag meegenomen kunnen worden.
Aanmelden kan door een mailtje te sturen aan activiteiten@over-noord.nl. Let op, er zijn maar een paar plekken beschikbaar!

Schuif-es-aan tafel / 29-10-2021
Waarom alleen eten als het samen kan. Op 29 oktober dekken we de tafels in ons wijkcentrum weer gezellig en bent u van harte welkom om aan te schuiven en met uw tafelgenoten een praatje te maken en te genieten van de maaltijd. Deze keer staat er een 3-gangen Indische maaltijd op de planning.
Om de koks de tijd te gunnen om alles voor te bereiden en op tijd klaar te hebben, bent u vanaf half zes welkom. We schenken een lekker drankje voor u in en rond zes uur zorgen we dat het voorgerecht op tafel komt. Na het dessert is er ook nog een lekker kopje koffie of thee met iets lekkers.
De deelnamekosten bedragen € 10,00 p.p. incl. een drankje.
Bent u alleenstaand en wilt u gezellig met ons mee eten, dan kunt u zich aanmelden door zaterdag 2 oktober a.s. vanaf 9.00 uur een mailtje te sturen aan activiteiten@over-noord.nl of door het antwoordapparaat in te spreken, tel. (346) 751840.