‘Lekker in je vel beurs’ in Maarssenbroek: Een dag gewijd aan gezondheid en levensstijl

Op zaterdag 23 maart nodigt Momenz alle inwoners van Stichtse Vecht uit om deel te nemen aan de ‘Lekker in je Vel Beurs’ - een gezondheidsbeurs die vooraf belooft te inspireren en informeren over een scala aan gezondheidsthema's, gericht op zowel individuen als gezinnen. Het evenement, dat plaatsvindt op de eerste verdieping van MFA Safari in Maarssenbroek, belooft een middag vol inzichten en mogelijkheden voor een gezonder en gelukkiger leven. (Foto ter illustratie)

Met een diverse reeks sprekers zoals onder andere Jaap Jongbloed worden thema's besproken zoals het bevorderen van een gezonde levensduur, omgaan met dementie, het bereiken van welzijn en veerkracht, hoogsensitiviteit, aging backwards (verjonging), de impact van social media op jongeren, en slimme keuzes maken in de supermarkt, belooft de beurs waardevolle informatie te bieden voor alle bezoekers.

De beurs zal ook verschillende stands huisvesten, waaronder lokale organisaties die diensten en producten aanbieden die gericht zijn op het verbeteren van de gezondheid en levensstijl van de gemeenschap. Of het nu gaat om gezonde voeding, lichaamsbeweging, geestelijke gezondheid of andere aspecten van welzijn, bezoekers kunnen rekenen op toegang tot no-nonsense informatie en oplossingen om hun levensstijl te verbeteren.

Om de beurs te bezoeken, is een toegangsticket vereist, dat gratis verkrijgbaar is via de website van MoMenz.