Loenense oliebollenactie komt er weer aan

Na een jaar van afwezigheid worden er dit jaar weer oliebollen gebakken en huis-aan-huis verkocht in Loenen, Loenersloot, Nigtevecht, Nieuwersluis en Vreeland. De Oliebollenactie Loenen is dit jaar op dinsdag 5 oktober en woensdag 6 oktober. Van de opbrengst van deze actie kan een grote groep senioren weer een gezellige dag uit.

De vrijwilligers willen het recordaantal oliebollen van 2019 dit jaar graag verbreken, dus ze kunnen nog wat extra hulp gebruiken! Wie tijd en zin heeft om te helpen met appels schillen, oliebollen bakken of oliebollen verkopen is meer dan welkom. Meld je aan bij Lianne Versluis 0294-231043 of 06-17771575.

Vanaf dinsdagmiddag 5 oktober tot woensdagavond 6 oktober gaan meer dan 80 vrijwilligers uit alle genoemde kernen op pad om de oliebollen te verkopen. De prijs voor een zak met 10 oliebollen is dit jaar € 6,00. Net als andere jaren worden de oliebollen ook op de baklocatie verkocht. Handig voor iedereen die niet in de genoemde dorpen woont of voor degene die de huis-aan-huis verkopers heeft gemist. Baklocatie is bij de familie Kruiswijk, Slootdijk 1 in Loenen aan de Vecht.