LTV Breukelen doet mee met de Zomer Challenge

Deze zomer biedt LTV Breukelen een aantrekkelijk lidmaatschap voor iedereen die in de zomer lekker wil blijven sporten. Ideaal voor voetballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Tennis is daarnaast de ideale buitensport die je kunt uitoefenen op anderhalve meter afstand. Uiteraard is iedereen welkom die sportief bezig wil zijn en kennis wil maken met tennis bij onze gezellige club.

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van vier maanden (startend vanaf 1 juni t/m 30 september) waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Verder is er een mogelijkheid om lessen te volgen bij onze tennisschool tegen een aantrekkelijk tarief en mogen alle deelnemers meedoen met onze Club Kampioenschappen aan het einde van de zomervakantie. Voor de jeugd een feest, voor de volwassenen hét gezelligheidstoernooi van het jaar.

Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven of met teamgenoten. Kosten zijn €70,- voor senioren en €35,- voor junioren. Voor meer informatie bezoek onze website www.ltvbreukelen.nl/zomer-challenge. Ben je meteen enthousiast geworden? Neem dan contact op met LTV Breukelen via info@ltvbreukelen.nl.