Maarssen krijgt pop-up Ik Zorg Shop

Een opleiding of baan in de zorg iets voor u? Een handige manier om daarachter te komen, is een bezoek aan de Ik Zorg Shop in september.

• IkZorgshop

In september 2021 opent een Ik Zorg Shop in winkelcentrum Bisonspoor in Maarssen. Een unieke pop up ‘winkel’ met informatie en inspiratie over werken in zorg en welzijn en actuele vacatures. 

Verschillende zorgorganisaties zijn in de pop-up shop aanwezig om belangstellenden laagdrempelig te informeren en te enthousiasmeren voor banen of opleidingen in de zorg en welzijn. Gemeente Stichtse Vecht: 'In de shop werken loopbaancoaches, vertegenwoordigers van de verschillende zorg- en welzijnsorganisaties uit de regio en werkconsulenten vanuit de gemeente. Zij geven informatie en u kunt met hen in gesprek om uit te vinden welk werk of welke opleiding bij u past.'

De Ik Zorg Shop in Maarssen is open van 1 t/m 24 september op woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 16.30 uur. 

Een afspraak maken? 

Bel naar de Afsprakenlijn: 06-195 619 01 (maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 tot 13.00 uur) of stuur een e-mail naar: ikzorgshop@utrechtzorg.net. Wilt u al eerder gaan? Er is een vaste Ik Zorg Shop in onze regio in Zeist aan de 1e Hogeweg 4.

Op www.utrechtzorg.nl vindt u ook informatie over opleidingen, beroepen en vacatures in zorg en welzijn.