Maarssen on Ice terug van weggeweest maar zoekt sponsoren

Het prachtige evenement 'Maarssen on Ice' is terug na 3  jaar van afwezigheid. Van 8 december 2023 t/m 7 januari 2024 wordt het park bij Goudenstein omgetoverd tot een winterse en gezellige ijsbaan om er te schaatsen en te genieten van de sfeer. Om het evenement mogelijk te maken worden nog extra sponsoren gezocht. (Archieffoto RTV Stichtse Vecht)

Het winterse evenent start op 8 december met een lampionoptocht om vervolgens erna officieel geopend te worden. De kalender op de website geeft al een tipje van de sluier van de activiteiten die zijn te verwachten: Schoolschaatsen, ‘Sterren op het ijs’, gratis schaatsen voor jonge kinderen of mensen men een beperking, Curling avond, Disco on ice, en de afsluiting met De Vechtse Parlevinkers. Het belooft na drie jaar weer een geweldig evenement te worden. 

Sponsoren

Het evenement is vanwege de noodzakelijke kosten afhankelijk van sponsoren. De organisatie is dan ook op zoek naar extra financiële ondersteuning: '‘Maarssen on Ice is al jaren een begrip in Maarssen en ver daarbuiten. Elk jaar ontvangen we duizenden bezoekers die naar harte lust kunnen schaatsen! Alle prijzen zijn gestegen (en sommige prijzen doen dat nog steeds). Daarom is het cruciaal dat wij kunnen bouwen op sponsors. Mooie bedrijven die ons evenement een warm hart toedragen. Wij hebben een aantal aantrekkelijke pakketten voor u samengesteld. Het is ook mogelijk om een vierkante meter ijs te sponsoren! Uw naam komt dan in de “Club van 100” die weergegeven wordt op de LED schermen. Ook krijgt u 2 vrijkaarten inclusief schaatshuur ter waarde van €22,- Wat kost een unieke vierkante meter ijs? De kosten zijn slechts €100,-,' aldus de website van Maarssen on Ice. 

Archiefbeelden Maarssen on Ice