Maarssenbroeker wordt wethouder PvdA Utrecht

Dennis de Vries (1984) uit Maarssenbroek wordt voor de PvdA wethouder in de gemeente Utrecht. De Vries is nu commissielid in de fractie van de PvdA Stichtse Vecht.

PvdA-fractievoorzitter Lukas Burgering:  “Wij feliciteren Dennis van harte. Ik ben er van overtuigd dat Dennis over alle kwaliteiten beschikt om een goede wethouder te kunnen worden. Dennis was kort commissielid maar heeft in zijn periode als schoolleider in Utrecht en als directeur van de Stichting Vreedzaam grote indruk gemaakt op onze collega-fractie. Het is fijn te weten dat zoveel kennis en potentieel goed herkend is.” 

Burgering beschouwt de overstap van De Vries als een grote aderlating: “Wij hadden natuurlijk gehoopt dat Dennis als lid van onze fractie al zijn vaardigheden zou kunnen inzetten in Stichtse Vecht, om daar door te groeien tot een vaste waarde in onze gemeente.”

De fractie van PvdA Stichtse Vecht laat weten op zoek te gaan naar een nieuw commissielid. Jonge en bevlogen talenten krijgen bij de PvdA altijd kansen.