Maarssens 'Rabelais' viert 10-jarig bestaan

Op een gedenkwaardige dag in november, 8 november 2013 om precies te zijn, begon het avontuur van Bistro Rabelais in Maarssen. Het was het begin van een culinaire reis. Na een intensieve periode van sloop en bouwen in het voormalige pand van De Gevulde Ridder, konden Mike Klein en zijn vrouw Sabrina tien jaar geleden eindelijk de deuren van hun restaurant openen. De naam "Rabelais" werd zorgvuldig gekozen, als eerbetoon aan de beroemde Franse wijsgeer en fijnproever.

Wat begon als een droom om een gezellige, gastvrije plek te creëren waar mensen konden genieten van heerlijke gerechten, groeide al snel uit tot een begrip in Maarssen en ver daarbuiten. De toewijding van Mike en Sabrina aan kwaliteit en hun passie voor de culinaire kunst waren duidelijk merkbaar in elk gerecht dat de keuken verliet. In de afgelopen tien jaar heeft Bistro Rabelais een indrukwekkende reputatie opgebouwd, niet alleen vanwege de kwaliteit van het eten, maar ook vanwege de warme sfeer en de uitstekende service. Het restaurant heeft zich gevestigd als een favoriete bestemming voor fijnproevers en levensgenieters, en het heeft menig culinair avontuur mogelijk gemaakt.

Om het 10-jarig jubileum te vieren, heeft Bistro Rabelais iets speciaals in petto voor haar gewaardeerde gasten. Het restaurant staat bekend om zijn regelmatige aanbiedingen en het streven naar kwaliteit, en dit jubileumjaar is geen uitzondering. Ter gelegenheid van deze mijlpaal hebben Mike en Sabrina een speciaal menu samengesteld dat de zintuigen zal prikkelen en de gasten zal trakteren op een onvergetelijke ervaring. Het 10-jarig jubileum van Bistro Rabelais is niet alleen een viering van het verleden, maar ook een blik op de toekomst. Mike en Sabrina zijn vastbesloten om hun toewijding aan uitmuntendheid voort te zetten en hun gasten te blijven verrassen met smaakvolle creaties. Dit jubileummenu is slechts een voorproefje van wat nog komen gaat.