Man of the World Maarssen zamelt geld in voor Kinderboerderij Otterspoor

Onderstaand artikel is geschreven door Hogeschool voor de Journalistiek Utrecht student Zoë van Steenis / Foto Marnix Toppen

De kledingwinkel Man of the World Maarssen heeft een inzamelingsactie gehouden voor de kinderboerderij Otterspoor. Bij elke aankoop in de winkel werd er €5 gedoneerd.

De kledingwinkel Man of the World Maarssen wilde graag kinderboerderij Otterspoor helpen door een bijdrage te leveren voor een nieuwe koeienstal. Bij elke aankoop in de kledingwinkel werd er €5 gedoneerd naar de kinderboerderij. De actie startte op 21 november en eindigde afgelopen zondag op 27 november. Vandaag werd dan eindelijk het opgehaalde bedrag bekend gemaakt, maar liefst €440.

‘De koeienstal die wij nu hebben is eigenlijk te klein voor twee koeien en heeft een smalle opening waardoor het lastig schoonmaken is. Vorig jaar hebben we hem voor nood moeten repareren omdat het dak ineens lek was. De stal heeft zijn beste tijd gehad’, Aldus Nicole Jongerius, voorzitster van kinderboerderij Otterspoor. De koeienstal kost een aantal duizend euro’s en is voor de kinderboerderij een grote investering. Nicole was onwijs verrast en dankbaar voor deze inzamelingsactie door Man of the World Maarssen. ‘Voor de actie kende ik Marnix nog niet persoonlijk maar een van onze vaste vrijwilligers is vaste klant bij hen en zo zijn ze ook op ons als goed doel gekomen’. 

Nicole hoopt dat er meer inzamelingsacties en donaties komen voor de kinderboerderij. Ze hoopt dat de koeienstal er zo snel mogelijk kan komen. ‘Eerder dit jaar is de kippenvilla geplaatst dus wie weet kunnen we volgend jaar aan de koeienstal beginnen’, aldus Nicola Jongerius.