Marco van Basten speciale gast voetbaldag VV Maarssen

Marco van Basten speciale gast voetbaldag VV Maarssen

De Nationale Voetbaldag op zaterdag 12 juni is de gelegenheid om ongedwongen kennis te maken met voetbal. VV Maarssen nodigt alle belangstellenden uit om dan de voetbalsfeer te komen proeven bij deze gezellige voetbalvereniging. Met de actuele coronamaatregelen is het nu mogelijk om dit evenement met alle voorzichtigheid te organiseren.

Iedereen is welkom van 10.00-13.00, er is gratis limonade en een springkussen. Als kers op de taart komt Marco van Basten van 12.00-12.30 uur naar de Nationale Voetbaldag bij VV Maarssen. Hij zal aan de eerste tien nieuwe inschrijvingen een gesigneerd boek overhandigen, handtekeningen uitdelen en een selfie maken met wie wil. Het initiatief voor de Nationale Voetbaldag is ontstaan vanuit het enthousiasme rond het EK. Om aandacht te geven aan de waarde van verenigingen als plek van ontmoeting en bron van verbinding. Leden delen namelijk veel meer dan een goeie pot voetbal.

De Nationale Voetbaldag bij VV Maarssen op zaterdag 12 juni een activiteit voor leden én niet-leden. De club laat daarmee zien dat het een ontmoetingsplek is voor iedereen. VV Maarssen onderscheidt zich door plezier te bereiken via kwaliteit van de trainingen.

De leden zijn trots op de club en dat werkt door. VV Maarssen is een begrip in de regio, met ruim 700 jeugdleden en een breed scala aan teams, van de jongste Benjamins tot Onder-23. Kom zelf ervaren hoe leuk voetbal kan zijn tijdens de Nationale Voetbaldag. Welkom bij VV Maarssen op Sportpark Daalseweide (binnenkort Zuilense Vecht).