Martine Sandifort in het Dorpshuis in Nigtevecht

Martine Sandifort komt op zaterdag 2 oktober in het Dorpshuis in Nigtevecht met de voorstelling “NAMASTEETJES”. Martine is bekend van Dokter Corrie, Kopspijkers, Koefnoen, Klokhuis, cabaret met Alex Klaasen en Remko Vrijdag. Een life-changing-experience-event!

Ben jij op zoek naar geluk, rust en balans  in je leven? Wil je eindelijk weer eens zorgeloos van het leven genieten? Dan moet je niet bij Martine Sandifort zijn! Met haar online-trainingen ‘creëer je eigen crisis!’, ‘het is wat het is!’ en ‘ben je er nou nóg niet overheen?’ heeft Martine Sandifort het afgelopen jaar al duizenden mensen naar de klote gecoacht! En met succes!

Kaarten á € 18,- kunnen gereserveerd worden via het formulier op de website www.cabaret-nigtevecht.nl of per WhatsApp op 06-44522302. Of telefonisch op 0294-252506.

Ook verkrijgbaar op de voorverkoopadressen in Breukelen: Boekhandel van Kralingen. En bij Supermarkt Nigtevecht. Het Dorpshuis is inmiddels voorzien van een nieuwe airconditioning (met buitenlucht ventilatie) en er wordt gecontroleerd op vaccinaties. Een veilig bezoek staat altijd voorop in het Dorpshuis.

De entree is € 18,-. Aanvang 20:30 uur.