RTV Stichtse Vecht

Met een frisse duik het nieuwe jaar in

In het Breukelse natuurzwembad de Meent wordt na twee jaar van afwezigheid weer de nieuwjaarsduik georganiseerd. Vanaf 11.00 uur is een ieder van harte welkom voor inschrijving en om 12.00 uur wordt er gezamenlijk het water in gedoken. Ook in Vreeland vindt om 14.00 uur een nieuwjaarsduik plaats. 

Breukelen

Organisatie nieuwjaarsduik Breukelen: 'Uiteraard doen we samen een goede warming up voor het aftellen begint en we het water ingaan. Iedereen is van harte welkom ook voor aanmoediging vanaf de steigers. De entree is gratis. Na afloop staat er heerlijke warme erwtensoep voor u klaar en ontvangt u een Unox muts en oorkonde als bewijs van deelname. Het is natuurlijk een weersafhankelijk evenement, dus houd hier de Facebook en ook onze website in de gaten voor de laatste informatie.'

Vreeland

In Vreeland wordt traditioneel aan de Duinkerken tegenover De Nederlanden op 1 januari om 14.00 uur gezamenlijk in de Vecht gesprongen. Met erwtensoep en glühwein aan de kade is het genieten in het pittoreske dorp in Stichtse Vecht.