Mooie warme klanken tijdens een warm ParkPodium Boom & Bosch

Zondagmiddag 24 juli begon Park Podium met een stralende zon die voor veel mensen net iets te veel was waardoor van de parasols en de schaduw onder de bomen in het park gretig gebruik werd gemaakt. (Tekst: Jan Blom - Foto’s: Lydia Zita Joy Hubert).

Als eerste artiest deze middag trad zangeres Indra Salima op tezamen met haar gitarist Menno Roymans. Indra bracht een keur aan prachtige liedjes die door Joni Mitchell waren geschreven en ook een paar nummers welke ze zelf had geschreven. De stem van Indra was fenomenaal en het gitaarspel van beiden was gedreven. Muzikaal zat het werk van Joni Mitchell uit het begin van de jaren ‘70 fantastisch in elkaar en Indra zong als een nachtegaal wat het publiek ontroerde en het duo kreeg na afloop dan ook een geweldig applaus.

Tijdens de pauze kon men uiteraard weer gebruik maken van de Food truck die dit keer hotdogs en wafels met fruit verkocht en natuurlijk de cateringwagen voor de nodige drankjes.

Na de pauze traden “The Gospel Queens” op voor het publiek dat weer in groten getale naar het Park was gekomen. Een swingende zangformatie van internationale allure met drie dames; Sister Sally, Miss T en Sister Veronica. Met hun tomeloze energie, kostelijke humor en volle zangkwaliteiten maakten de Queens er een ware happening van. Het publiek kon naar hartenlust meedeinen en dansen op wereldberoemde liedjes zoals “Oh Happy Day, Halleluja en Shine on me. Net als bij Indra waren ook de Queens erg populair deze middag bij het publiek en een daverend applaus werd hun na afloop van harte gegund!

Ook deze middag hielpen veel mensen de vrijwilligers een handje met het wegzetten van de stoelen. Dank hiervoor!

Zondag 31 juli begint Park Podium in Park Boom en Bosch om 14.00 uur met “The Lounge Factory”. Zij spelen funky, zwoele en Jazzy muziek maar ook lekker opzwepende Pop en Rock. 

Na de pauze om 15.15 uur komen Danjil & Friends op het toneel om heerlijke funk en soulmuziek te spelen, geschreven door Danjil zelf. 

ParkPodium Boom & Bosch is er tot en met 4 september elke zondag vanaf 14.00 uur, met uitzondering van zondag 28 augustus. De concerten zijn gratis toegankelijk. Naast een cateringwagen voor de drankjes is er ook alle zondagen een foodtruck op het terrein aanwezig. 

Het volledige programma is te vinden op www.parkpodium.nl/programma