Nieuwe activiteiten in wijkcentrum Over-Noord

Er zijn nieuwe activiteiten in wijkcentrum Over-Noord in Breukelen. Wat dacht u van kleuren met volwassenen? Of een echte ruilbeurs waar u als verzamelaar de kans heeft om uw verzameling uit te breiden.

Creatief kleuren voor volwassenen
Kleuren met volwassenen is een ontspannende bezigheid, even nergens aan denken en gezellig met anderen tijdens een kopje koffie of thee creatief aan de slag gaan.

We nodigen u dan ook uit om op zondag 24 oktober 2021 van 14.00 tot 15.30 uur deel te nemen aan deze bijeenkomst. Een unieke kans om uit te proberen of deze hobby iets voor u is of bent u bekend met het kleuren en vindt u het leuk om ideeën met anderen uit te wisselen.

Heeft u al materiaal? Neem dit dan mee. Heeft u geen materiaal? Geen zorgen want wij hebben ook materiaal beschikbaar. U bent natuurlijk ook welkom als u op een andere manier creatief bent en het gezellig vindt om op deze zondagmiddag aan te schuiven.

We beginnen om 14.00 uur met een kopje koffie of thee, dan kunt u het materiaal bekijken en gaan we aan de slag.
De deelnamekosten bedragen € 2,00 p.p. incl koffie of thee met iets lekkers. Voor eigen kosten kunt u tijdens de bezigheid een drankje bestellen.
Aanmelden kan door een mailtje te sturen aan activiteiten@over-noord.nl

Ruilbeurs
Nog niet eerder heeft Wijkcentrum Over-Noord een ruilbeurs gehouden.
Daarom is dit één van de nieuwe activiteiten van Wijkcentrum Over-Noord die georganiseerd wordt door Arthur van Asdonck.

Op 31 oktober 2021 van 14.00 tot 16.00 uur heeft u als verzamelaar de kans om uw verzameling uit te breiden, door deel te nemen aan deze nieuwe activiteit “Ruilbeurs”. Een mooie gelegenheid om op deze manier uw kennis over te dragen aan- en ervaringen uitwisselen met- de andere verzamelaars. Al met al een gezellige middag die u mooie resultaten kan opleveren.

De deelname bedraagt € 2,-- per persoon. U kunt u aanmelden door vóór 25 oktober 2021 een email te sturen aan activiteiten@over-noord.nl. Wilt u daarbij vermelden welke verzameling u meebrengt. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Bent u geen verzamelaar en vindt u het gewoon leuk om een kijkje te komen nemen? Dan bent u natuurlijk ook van harte welkom in ons Wijkcentrum aan de Vrijheidslaan 4 in Breukelen.