Nieuwe jeugdvoetbaldag DWSM

Op zondag 16 mei organiseert DWSM wederom een voetbaldag voor de jeugd van 5 tot 14 jaar om op deze manier de jeugdafdeling van de club verder te laten groeien. 

DWSM: 'Het zal u waarschijnlijk niet zijn ontgaan, overal hangen flyers van DWSM. Op social media (Facebook en Instagram #dwsmmaarssen) zijn we actief bezig en ook hebben wij in April een succesvolle voetbaldag georganiseerd. Deze dag konden kinderen kennis maken met DWSM waarbij plezier op nummer 1 staat. Dit heeft ons inmiddels een aantal elftallen opgeleverd, maar wij zijn natuurlijk nog niet klaar.'

DWSM kijkt vooruit, starten met de jeugd, nieuw complex in de toekomst en vrijwilligers die zich hard inzetten en alles draait om plezier. Samen bouwen aan de toekomst van deze mooie club

• Annette Richel - DWSM

Daarom organiseert DWSM op zondag 16 mei wederom een voetbaldag om op deze manier de jeugdafdeling verder uit te breiden. Wij zouden het leuk vinden als jij ook de 16dekomt voetballen. Zo kan je kennis maken met DWSM of geheel vrijblijvend meedoen aan leuke voetbaldag. DWSM kijkt vooruit, starten met de jeugd, nieuw complex in de toekomst en vrijwilligers die zich hard inzetten en alles draait om plezier.

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil jij je inschrijven voor de voetbaldag? Dat kan via dwsmmaarssen@hotmail.com o.v.v. je naam en geboortedatum.

Tot zondag 16 mei.

Enkele maanden geleden organiseerde DWSM een vergelijkbare voetbaldag in Maarssen.