Nieuwe stoeltjes voor VV Maarssen

Door middel van een crowdfundingactie is er geld opgehaald om de door vandalisme kapot gemaakte stoelen van Voetbalvereniging Maarssen te vervangen.

Op de avond van de vernieling is het opgevallen dat er twee jongeren waren die aan het begin van de avond op de club kwamen en pas rond middernacht vertrokken. Uiteindelijk zijn er acht stoeltjes vernield. John Oomen, kantine-beheerder zegt, ‘prima dat jongeren hier hangen op de tribune, maar sloopt het niet!’ Tegenwoordig wordt er veel meer vandalisme gepleegd dan eerst lijkt het ‘Wij horen als club vaak dat er veel wordt gesloopt bij andere voetbalverenigingen’ vertelt, Berdine Kok, penningmeester van VV Maarssen.

Louis Cirkel, vader van een lid van de voetbalvereniging, kwam met het idee om een crowdfundingplatform op te zetten, ‘binnen vijf minuten heb je zo’n platform opgezet’, vertelt Louis. Uiteindelijk is er door deze actie 1300 euro opgehaald. Met dit bedrag heeft het beheer van de vereniging naast de acht kapotte stoeltjes ook wat de al wat slechtere stoeltjes kunnen vervangen.