Nigtevecht maakt zich klaar voor grandioos muziekfestival

Na drie jaar wordt er op zaterdag 3 september weer het Muziekfestival Nigtevecht georganiseerd. Vaste locatie is het Adrie Ameszpark in het dorp bij de vecht en bij de pont. Net als voorgaande edities wordt de bezoeker een gevarieerd programma met bekende artiesten, talentvolle amateurs en één grote mysterie act voorgeschoteld. Ook Nigtevechters geven op het podium acte de présence. In 2019 werd de laatste (6e) editie georganiseerd. Aanvang van het festival is 16.00 uur. Afsluiting is rond 01.00 uur. (Archieffoto Muziekfestival Nigtevecht). 

Hollands populair met Ronnie Tober, aanstormend jong talent uit Nigtevecht, Superfly, Trico, Gelenheidskoor Sing A Long Nigtevecht. De Locals, Geertjan van Oosten, Friday en de Groningse Studentenjazzband AMF staan op het Nigtevechtse podium in het park. De avond zal worden afgesloten door de DJ's Ronald Molenijk en Nigtevechter Erlan Galjaard. Het festival heeft om 22:30 een mysterie actie op het podium staan. Een traditie bij iedere editie. De aankondiging klinkt veelbelovend: ‘Een topfestivalband die recent nog op het hoofdpodium van PinkPop stond.’

De entree van het festival is gratis en wordt mogelijk gemaakt door lokale sponsoren, subsidie van het Prins Bernhard Cultuurfonds en de gemeente Stichtse Vecht. De opbrengst van de horeca komt uitsluitend ten goede van de financiering van het festival. Meer informatie over het festival is te lezen op de website van Muziekfestival Nigtevecht. 

Uit de oude doos: reportage 4e editie