Noodkreet dierenambulance: 'Met spoed vrijwilligers gevraagd, de nood is hoog'

Met een noodkreet op social media laat dierenambulance de Ronde Venen / Amstelland / Stichtse Vecht weten met spoed op zoek te zijn naar vrijwilligers: 'De nood is hoog.'

Als organisatie is Dierenambulance de Ronde Venen / Amstelland / Stichtse Vecht sinds augustus 2019 actief in Stichtse Vecht. De dierenambulance is er voor het vervoer van zieke, gewonde, zwervende of dode dieren naar bijvoorbeeld opvangcentra, dierenarts of dierenziekenhuis. De dierenambulance is daarom een noodzakelijk onderdeel in de keten van dierennoodhulp maar afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. En daar is op dit moment een groot te kort aan.

'Helaas is het de afgelopen weken heel hard gegaan en zijn we veel vrijwilligers kwijt geraakt door ziekte en vanwege persoonlijke omstandigheden. Zeker nu met alle dumpingen is het alle hens aan dek en begint de vermoeidheid tot onze grote frustratie parten te spelen in onze dienstverlening. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons kunnen helpen, alle hulp is welkom. Als je ons alleen tijdelijk zou kunnen helpen, of misschien zelfs 1 keer zou willen helpen door een dienst te draaien is dat welkom,' aldus de organisatie op social media. 

Interesse om een bijdrage te leveren en aan de slag te gaan voor de Dierenambulance? Check de post op Facebook inclusief contactgegevens. 


Meer nieuws