Open Deuren Dag ondernemers van Doornburgh

Sinds begin dit jaar hebben 19 lokale ondernemers een bijzondere werkplek: een voormalige kloostercel bij Buitenplaats Doornburgh. Op de eerste verdieping van de priorij ontwikkelen ze iedere dag van alles, van vastgoed tot foto’s en talent. Op zondagmiddag 2 oktober openen de ondernemers hun deuren voor publiek (van 14:00 tot 17:00 uur).  (Eigen foto, bovenste rij: Susan Vaessen, Arnaud Mooij, Rosita Belkadi, Frederike Chorus, onderste rij: Lisette Govers, Ineke Schipstra, Nelianne Kroon en Frank Zwetsloot).

Kom gerust een praatje maken in de werkplaats van ambachtelijke lijstenmaker Ineke Schipstra, voedingsdeskundige en -coach Lisette Govers en docent mediumschap en trouwambtenaar Rosita Belkadi. En bekijk ook de foto’s van Nelianne Kroon, de tekeningen van pentekenaar Frederike Chorus, het werk van beeldend kunstenaar Sandra van Elewout en de lopende projecten van vastgoedontwikkelaar Frank Zwetsloot.

Kinderen en volwassenen kunnen al knutselend hun eigen talent ontdekken bij het bureau voor talentontwikkeling van Nanda de Vries. Portretfotograaf Arnaud Mooij staat in zijn studio klaar om tegen een actietarief een professionele portretfoto van u te maken. Tip: bezoek dan eerst reiki-master Susan Vaessen, die handigerwijs ook haarstylist en visagist is. De muzikale aankleding van de middag wordt verzorgd door coverband Second. 

Bij restaurant DeZusters kunt u terecht voor een hapje een drankje in de huiskamer of in de prachtige binnentuin. Stichting Buitenplaats Doornburgh organiseert tentoonstellingen, workshops en lezingen en biedt onderdak aan kunstenaars in residentie. Het hoofdhuis is sinds deze zomer een opvanghuis voor gezinnen uit Oekraïne. Benieuwd naar het programma of wilt u een rondleiding door de priorij? Kijk op www.buitenplaatsdoornburgh.nl.


Meer nieuws