Opening Club BE it en Inside Holistic Healing in Maarssen

Op zaterdag 10 september vieren Club BE it en Inside Holistic Healing de grootse opening van de Body & Mind Health Club, gevestigd aan de Safariweg 65 in Maarssen.Deze dag zal in het teken staan van het verwelkomen van nieuwe leden, kan je een kijkje nemen in de Health Club en zal er de hele dag een DJ aanwezig zijn om er een feestelijke dag van te maken! 


Club BE it
Debby Hartman - van Maanen is samen met haar man en business partner, Chamaro Hartman, eigenaar van BE it Health Club. Club BE it is een Body & Mind Health Club, speciaal voor vrouwen. In deze club staat aandacht voor je fysieke- en mentale fitheid centraal. Met fitboksen als specialiteit bieden ze een uniek en gevarieerd lesaanbod aan. Zo kan je een uurtje los op de zak, maar ook meedoen aan een bootcamp of boksen in combinatie met yoga. Je staat altijd onder begeleiding van professionals die jouw totale welzijn als centraal doel hebben. 

Op 10 september vieren zij de opening van de club groots en hiervoor kan je je GRATIS inschrijven voor een proefles zaktraining onder feestelijke begeleiding van een DJ. Je kan tijdens de Grand Opening mooie prijzen winnen en gebruik maken van unieke kortingen.

www.clubbeit.nl

Inside Holistic Healing
Martin Baan is Holistisch Therapeut en eigenaar van Inside Holistic Healing samen met zijn vrouw Wendy Baan - de Laet, die alles achter de schermen verzorgt.
Inside Holistic Healing is een praktijk voor Holistische therapie die cliënten hulp en begeleiding biedt bij klachten en/of hulpvragen. Dit wordt gedaan door het inzetten van coaching, Reiki en/of een energetische of mindfulness massage. 
Wanneer je het gevoel hebt dat je meer uit je leven zou willen halen dan je nu doet, last hebt van belemmerende patronen en/of overtuigingen of een andere gerichte hulpvraag of dat je dat juist wilt onderzoeken. Door middel van zelfonderzoek kan Inside dit met jou inzichtelijk maken waar jouw behoefte ligt en hoe je hiermee samen aan de slag kunt!

www.insidehealing.nl

Het bijzondere hieraan is dat dit de eerste ladies only kickboks school is in Maarssen en omgeving. Daarnaast is de Holistische praktijk met mindfulness massages ook de eerste in de provincie Utrecht.

Deze Body & Mind Health Club is een geweldige combinatie en écht uniek in Maarssen en omgeving!

Body & Mind Health Club

Zaterdag 10 september 2022
Vanaf 9.00 uur
Safariweg 65 in Maarssen, naast het station


Meer nieuws