Park Podium 1 Augustus 2021

Voor de tweede keer had Park Podium Boom en Bosch weer geweldige muzikanten op het podium van de muziektent staan. Voor de pauze begon Boothlegg Betty met aanstekelijke muziek die het publiek bijzonder kon waarderen. Helaas was het tot de pauze regenachtig weer waardoor er minder mensen waren dan verwacht en de paraplu’s makkelijk opengingen. Tijdens de pauze kon men uiteraard genieten van een drankje uit de Cateringwagen en ditmaal een heerlijk broodje van +597 Surinaamse Cuisine.

Na de pauze, die iets langer duurde dan normaal door de grootte van de band die na de pauze optrad, brak de zon door en dat verhoogde direct de sfeer. De band Soulmachine (10 mensen) met vele geweldige muzikanten was een genot om naar te kijken en luisteren. Velen konden niet op hun stoel blijven stilzitten omdat bekende soulnummers aanleiding gaven tot swingende bewegingen en het publiek was dan ook erg enthousiast over deze geweldige band.

Aanstaande zondag, 8 augustus, betreedt de Utrechtse zanger Michael Oomen het podium van de muziektent. Dat wordt meezingen op onvervalste Hollandse hits en meebewegen op hits uit de discotijd. Michael treedt op in heel Nederland. Zodra hij begint, hangt het publiek gegarandeerd aan zijn lippen. Voor nóg meer vertier zondagmiddag zorgt Corvedos, een oergezellige band die alle muziek vanaf de jaren 60 speelt. De vijfkoppige band maakt al dertig jaar met groot plezier muziek met elkaar. En dat is te merken! Stilzitten is onmogelijk op hun muziek van onder meer Chic, Tavares, The Commodores en Santana.

Bezoekers worden bij binnenkomst gecontroleerd op een vaccinatiebewijs of coronatest en worden verzocht zoveel mogelijk te blijven zitten. Om tegengestelde voetgangersstromen te vermijden wordt het publiek na afloop bij de brandweerkazerne het park uit geleid.