ParkPodium gaat beginnen: eerste concertmiddag zondag 26 juni

De artiesten staan te trappelen, de stoelen hoeven alleen nog maar uitgeklapt te worden en voor de dorstige bezoeker is de cateringwagen ruimschoots gevuld. Kortom: ParkPodium Boom en Bosch gaat beginnen aan weer een fantastische muzikale zomer. Zondag 26 juni om 14.00 uur is de spetterende opening van het festival. (Archieffoto RTV Stichtse Vecht)

Orkest SDG uit Tienhoven opent zondag de zomerse festivalreeks in het Breukelse park Boom en Bosch. Al jaren weet dit 100-jarige fanfareorkest volle zalen te trekken, of het nu gaat om nieuwjaars, bevrijdings- of promenadeconcerten, altijd is het een muzikaal spektakel. Te gast is de 20-jarige zangeres Iris Verhoek. Zij won The Voice Kids 2017 en is sindsdien een veelgevraagde artiest. Als het de weergoden belieft, klinken in het park om 14.00 uur de eerste swingende noten!

Na een korte pauze neemt om 15.15 uur Rumba Dama het stokje over. De 4-koppige formatie brengt salsa op hoog niveau. De bandleden zijn al 24 jaar een geoliede machine en speelden ophet North Sea Jazz Festival, Vredenburg, Oosterpoort en in het Amsterdamse Concertgebouw. Het wordt absoluut genieten van hun a-capella intro’s en gezongen ‘doowap’-mambo’s.  

Line-up

De 27ste editie van ParkPodium Boom & Bosch kent weer een dijk van een line-up met voor ieder wat wils. Soul en salsa om lekker op te dansen, maar ook country rock, jazz en Nederlandstalige meezingers. 

Elke zondagmiddag zijn er twee optredens; het eerste begint om 14.00 uur, het tweede gaat rond 15.15 uur van start. Het park en de concerten zijn gratis toegankelijk en op het terrein is catering voor de hapjes en drankjes. De organisatie heeft weer alles uit de kast gehaald en hoopt opnieuw vele bezoekers te trakteren op relaxte zomerse zondagmiddagen in het park.


Het volledige programma is te vinden op www.parkpodium.nl/programma