ParkPodium gezellig als vanouds

Het derde ParkPodium-evenement leek veel op de parkconcerten van voor het coronatijdperk. De zon trok afgelopen zondag velen naar het Breukelse Boom en Bosch, waar een gezellige drukte en een fijne sfeer ontstond. Af en toe was er een licht buitje, maar dat mocht de pret niet drukken. (Foto Aart Reitsma)

Topartiest Michael Oomen trapte af. Naast heerlijke Nederlandstalige nummers zong Michael liedjes van oude Engelstalige artiesten als Tom Jones en Engelbert Humperdinck. Met zijn vocale kwaliteiten wist Michael niet alleen het publiek in het park te bekoren, ook buiten het park viel zijn muziek in de smaak; op Facebook verschenen leuke complimenten over de muziek die vanuit het centrum blijkbaar tot ver in het dorp te horen was. 

Na een korte pauze ging De Corvedos los met swingende muziek uit de jaren 70, 80 en 90. De band speelde grote herkenbare hits – met een paar heerlijke solo’s van de percussionist – die vele bezoekers een goed en vertrouwd gevoel gaven en waarbij stilzitten onmogelijk was. De Corvedos speelde al vaker op ParkPodium en komt wat de organisatie betreft ook zeker nog eens terug.


Elvis
Aanstaande zondag, 15 augustus, staan er weer twee fantastische optredens op het programma. Vanaf 14.00 uur horen we Elvis Presley, maar dan met de stem van Elvis-imitator John Regter, die bijna niet van het origineel te onderscheiden is. John weet met zijn CrazyElvisShow het publiek op te zwepen als geen ander. Na de pauze treedt Serious Fun op met van die heerlijke nummers die je al bijna vergeten was. Hun herkenbare, dansbare en absoluut meezingbare setlist zal het publiek zeker vermaken. 

Bezoekers worden bij binnenkomst gecontroleerd op een vaccinatiebewijs of coronatest en worden verzocht zoveel mogelijk te blijven zitten. Om tegengestelde voetgangersstromen te vermijden wordt het publiek na afloop bij de brandweerkazerne het park uit geleid.