ParkPodium maakt zich op voor nieuwe muzikale zomer

Nog even en dan staan de stoeltjes weer in het park, is de cateringwagen gevuld met lekkere drankjes en is de muziektent opgepoetst voor weer een nieuw seizoen ParkPodium Boom & Bosch. Zondag 25 juni is de eerste van tien bruisende muziekzondagmiddagen in hartje Breukelen. (Archieffoto ParkPodium Boom & Bosch).

De voorbereidingen voor deze 29ste editie van ParkPodium zijn in volle gang. Het publiek mag zich ook deze zomer weer verheugen op een afwisselende reeks optredens in Park Boom en Bosch. Muziek om op te dansen, om mee te zingen of om aandachtig naar te luisteren; het programma biedt voor ieder wat wils.

De opening van het seizoen wordt net als vorig jaar spetterend verzorgd door fanfareorkest SDG Tienhoven. Naast oude bekenden als de Utrechtse zanger Michael Oomen en feestband Corvedos, die het park al eerder op z’n kop zetten, bestaat de line-up ook dit jaar weer uit fantastische nieuwkomers in het park. Denk aan de Leusdense zangeres Sylvia Samson, die het podium deelde met René Froger en Ruth Jacott, aan jazzkwartet Carmen Gomes Inc. en aan JWT The Soulbrothers, die in 2021 meededen aan The Voice Senior.

Publiekstrekker

ParkPodium is na inmiddels 28 edities een grote publiekstrekker voor muziekliefhebbers van binnen en buiten de regio. Op een stoel, aan een sta- of picknicktafel of op een kleedje komen zij op zondag genieten van maar liefst twee optredens, veel Hollandse gezelligheid, lekkere drankjes en foodtruckspecialiteiten. Nog altijd met gratis entree, dankzij Cultuurfonds Stichtse Vecht, sponsoren en donateurs.


Het programma is binnenkort te vinden op de website van ParkPodium Boom & Bosch: www.parkpodium.nl/programma.


Meer nieuws