ParkPodium sluit af met The Voice of Holland-artiesten

ParkPodium Boom & Bosch is alweer toe aan de laatste muzikale zondag in hartje Breukelen. Na een zomer vol topartiesten, enthousiaste bezoekers, mooi weer en veel gezelligheid in park Boom en Bosch, betreden aanstaande zondag de laatste toppers van dit seizoen het podium. (Archieffoto ter illustratie)

Op deze zondag 4 september staat vanaf 14.00 uur zangeres Chevelly Cooman, bekend van The Voice of Holland, op het programma met heerlijke soul en R&B. Chevelly is pittige zangeres, maar toont ook haar kwetsbare kant. Wanneer zij op het podium staat, voel je haar liefde voor muziek. 

Zanger en gitarist Johhny Rosenberg doet na de pauze de laatste duit in het zakje van het ParkPodium-seizoen 2022. Johnny behoort tot de zeer muzikale zigeunerfamilie Rosenberg. Al jong leerde hij gitaar spelen en in de jaren 90 ontwikkelde hij zich als zanger. Johnny is onder meer bekend van de allereerste The Voice of Holland. In Boom en Bosch zien en horen we zijn tribute aan de Canadese jazzzanger Michael Bublé. 

Wil je ook meehelpen aan ParkPodium?

Het organiseren van de gratis openluchtconcerten is slechts mogelijk door de inzet van tientallen vrijwilligers. Ook voor het volgende ParkPodium-seizoen gaan zij weer aan de slag om een mooi muziekprogramma te presenteren en om de zomerse zondagmiddagen in Breukelen weer oergezellig te maken. Hulp daarbij is zeer welkom. Wil je ook één of meerdere zondagen meehelpen aan dit zomerse festijn? Kijk even op www.parkpodium.nl en stuur een e-mail naar info@parkpodium.nl. Of spreek zondag iemand van de organisatie aan. 

De ParkPodium-concerten zijn gratis toegankelijk. Op het terrein zijn ook de laatste zondag weer een cateringwagen en een foodtruck aanwezig. 


Meer nieuws