Pasar Sore in Utrecht Overvecht

De binnenplaats van het ZIMIHC Theater Stefanus maakt op 16 en 17 juli plaats voor iedereen die het Indische gevoel een warm hart toedraagt. Deze editie van Buurten Over Grenzen pakt Stichting Madua Utrecht flink uit! Er zijn meer dan 40kramen met mooie Aziatische spullen, live-muziek en lekkernijen als cendol en gado-gado. Iedereen uit Overvecht, Utrecht en vér daarbuiten is van harte welkom.

“Het is uniek voor Overvecht, waar als eerst een volwaardige pasar wordt gehouden”, aldus Sylvia Hiert, voorzitter van de stichting. Tijdens deze middagmarkt is er voor ieder wat wils: slenter tussen de kramen, proef van de Indische snacks of waag een dansje. Zaterdag zal de Sinar Band en Roy Tuhumury, singer-songwriter uit Indonesië optreden en zondag zal het entertainment worden verzorgd door Shirley met de band Hot News.

Buurten Over Grenzen
Het hele weekend staat in het teken van Buurten Over Grenzen, een bijzonder programma van vier verschillende Overvechtse organisaties. Het idee achter Buurten Over Grenzen is het behouden van de muziek- en (eet)cultuur uit verschillende landen. Ook de overdracht van de verschillende culturen naar een
nieuwe generatie en buren is belangrijk. De organisaties willen hun muziek en cultuur delen en iedereen uitnodigen mee te doen. In een huiskamersetting komt dit het best tot zijn recht: Kom Buurten over Grenzen!


Meer nieuws