Piet Hilhorst 66 jaar lid van VINEO

Sportvereniging VINEO (Voor Ieders Nut En Ontspanning) nam woensdagavond 28 juni afscheid van Piet Hilhorst. Piet is 66 jaar lid geweest van de sportvereniging en werd hiervoor geëerd met een erelidmaatschap. Namens de gemeente Stichtse Vecht was Wethouder Sport Karin van Vliet, hierbij aanwezig.

Woensdagavond 28 juni was de laatste sportavond van het seizoen en traditiegetrouw werd het seizoen afgesloten met een fietstocht. Aan het einde van de fietstocht was er koffie met gebak bij een lid van de vereniging. Als verrassing was daar de vrouw van Piet aanwezig en de Wethouder Sport, Karin van Vliet, van de Stichtse Vecht.

Piet Hilhorst is sinds 1957 lid van de sportvereniging VINEO, hij was op dat moment 12 jaar. Nog nooit is iemand 66 jaar lid geweest van VINEO, dus dat was reden tot een klein feestje. Na enkele speeches werd Piet benoemd tot erelid van de vereniging en kreeg hij een bos bloemen en een oorkonde.

Heb je interesse om te komen sporten op de woensdagavond in de sporthal in Kockengen? Stuur dan een e-mail naar vineokockengen@gmail.com.