Politie doet inval in drugspanden Maarssen

De afgelopen weken heeft de politie invallen gedaan bij twee woningen in Maarssen. Op basis van signalen heeft de politie doorzoekingen gedaan. De politie trof verdovende middelen aan.

Politie Stichtse Vecht: 'De afgelopen weken hebben agenten invallen gedaan bij twee woningen in Maarssen. Bij beide woningen waren signalen binnengekomen dat er sprake zou zijn van de handel in verdovende middelen. Bij de doorzoekingen zijn er in beide woningen daadwerkelijk verdovende middelen aangetroffen en andere zaken die duiden op handel. Drie verdachten zijn aangehouden en zitten momenteel nog vast voor verhoor.'

De politie ontving allereerst via MMA signalen dat in een woning in de wijk Bloemstede mogelijk strafbare zaken werden opgeborgen. Vrijdag 26 januari is de woning doorzocht en hebben agenten een handelshoeveelheid aan cocaïne en heroïne aangetroffen. Daarnaast lag er voor meer dan 5000 euro aan contant geld in huis en zijn er acht mobiele telefoons in beslag genomen.

Politie Stichtse Vecht: 'Mede door deze vondst worden twee bewoners van 20 en 22 jaar oud gearresteerd op verdenking van handel in verdovende middelen. Beide verdachten zitten nog vast. De politie heeft ook beslag gelegd op een Volkswagen Polo.'

Dinsdag 6 februari is er door agenten opnieuw een inval gedaan op basis van onder andere MMA signalen. In een woning aan de Straatweg is meer dan 1000 gram hennep aangetroffen. Daarnaast zijn er ook verkoop gerelateerde goederen zoals verpakkingsmaterialen in beslag genomen. Een 20-jarige bewoner is aangehouden en zit momenteel nog vast.