Politie en brandweer op Beleef Bijzonder Breukelen

Politie en brandweer staan zaterdag 24 september op de Kerkbrink tijdens de Beleef Bijzonder Breukelen-dag. Van 11.00 tot 16.00 uur zijn voertuigen te bekijken, kun je een ‘brandje’ blussen en worden vragen beantwoord. 

Op de foto bij een politiemotor of even kijken in een blusvoertuig? De (wijk)agenten en brandweerlieden van Breukelen staan op de Kerkbrink om een kijkje te geven in het leven van de hulpdiensten. Jeugdbrandweer Breukelen heeft een oefenbaan uitgezet waar iedereen mag proberen een ‘brandje’ te blussen. Wijkagent Stefan van Wijk en zijn collega’s staan er met een politiemotor en –auto; een mooie kans voor een stoere foto.

Hulpverlener

Voor wie interesse heeft in een uitdagende baan bij de hulpdiensten; zowel brandweer als politie zijn nog op zoek naar nieuwe mensen! Brandweer Breukelen zoekt vrijwilligers; mannen en vrouwen vanaf 18 jaar die in Breukelen wonen en of werken en regelmatig overdag in Breukelen aanwezig zijn. Kijk ook op https://vru.nl/vrijwilliger. Ook bij de politie zijn er vacatures. Geïnteresseerd? Loop dan even langs voor meer informatie of kijk voor werken bij de politie op www.kombijdepolitie.nl.