Programma Gluren bij de Buren Stichtse Vecht bekend

Een bonte verzameling van tuinen en bijbehorende optredens vormt het prachtige programmeringsboeket van Gluren bij de Buren 2021. Meer dan 15 enthousiaste deelnemers uit gemeente Stichtse Vecht slaan zondag 5 september de tuinhekken open en toveren hun buitenruimte om tot podium, geheel coronaproof. (Archieffoto RTV Stichtse Vecht)

Zondag 5 september kan men op avontuur naar cultuur. Tijdens Gluren bij de Buren verwelkomen gastvrije hosts buurtgenoten in hun tuin met een lokale act. Bandjes, rappers, theatermakers en andere muzikale podiumkunstenaars stelen de show met hun voeten in het gras. In elke buitenruimte treedt een act drie keer op tussen 12:00 uur en 17:00 uur. Alle optredens hebben “pay what you can”-entree. Benieuwd wat er speelt in jouw buurt, bekijk www.glurenbijdeburen.nl voor het complete programma.

Stel je persoonlijke Gluurgids samen
De groene weelde aan deelnemende tuinen en bijbehorende acts is te vinden op de website. Hier is het programma altijd actueel. Zoek in je buurt, om de hoek of op genre. Dit jaar kun je je persoonlijke route in Google Maps integreren via de website: https://glurenbijdeburen.nl/informatie/programma
 

GLUREN BIJ DE BUREN STICHTSE VECHT
Zondag 5 september 2021
12:00 - 17:00 uur
Entree: Pay what you can
Reserveren is niet nodig
https://glurenbijdeburen.nl/informatie/programma