RTV Stichtse Vecht

Protestantse Gemeente Tienhoven opent nieuw Kerkelijk Centrum

op zaterdag 11 februari zal de heer Ap Reinders, burgemeester van de gemeente StichtseVecht, het nieuwe Kerkelijk Centrum van de Protestantse Gemeente Tienhoven openen. Foto: Op vrijdag 4 november is de eerste steen gelegd door de eigen predikant, dominee Marijke Gehrels. (Foto website Protestantse Gemeente Tienhoven)

De opening vangt aan om 15.00 uur in de Kerk, Laan van Niftarlake 62 in Tienhoven. Tijdens de opening zal de voorzitter van de kerkenraad, Harry Nieman, terugblikken op de bouwwerkzaamheden. Dominee Piet Vellekoop, optredend als consulent in verband met afwezigheid van de eigen predikant, dominee Marijke Gehrels, zal in gaan op het belang van dit centrum voor dekerkelijke gemeente en het dorp.

Ook zullen alle vrijwilligers, betrokken bij de bouw, bedankt wordendoor de voorzitter van het College van Kerkrentmeesters, Evert van Rooijen. De burgemeester van de gemeente Stichtste Vecht zal een toespraak houden en de officiële opening verrichten. Het nieuwe Kerkelijk Centrum is opgeleverd in het najaar van 2022. Op vrijdag 4 november is de eerste steen gelegd door de eigen predikant, dominee Marijke Gehrels. Met de opening van het nieuwe Kerkelijk Centrum is een lange reeks aan bouwactiviteiten van de Protestantse Gemeente Tienhoven afgerond, waaronder de restauratie van de kerkzaal in 2020.