PvdA heeft (weer) eigen lokale ombudsman

 Fractie en bestuur van PvdA Stichtse Vecht zijn blij met de komst van Mario van Dijk als ombudsman. In die rol zal Mario inwoners van Stichtse Vecht helpen met hun vragen over de gemeente. Wie er bijvoorbeeld niet uitkomt met de gemeente, wie niet weet bij welk loket zij of hij moet zijn of wie zich afvraagt of de gemeente ergens bij kan helpen, kan die vragen aan Mario stellen. 

Afdelingsvoorzitter Wilma Jansen: “Mario is een oude bekende, hij is in het verleden ook ombudsman geweest. Heel veel inwoners kennen Mario’s betrokkenheid, deskundigheid en zijn tomeloze energie om mensen te helpen. Wij vinden het heel fijn dat Mario deze taak weer op zich neemt.” 

Mario van Dijk was in het verleden werkzaam voor de gemeente en kent de gemeentelijke organisatie heel goed. Net als zijn partijgenoten in de raad maakt hij zich grote zorgen over hoe de gemeente ervoor staat: “Er zijn veel mensen opgestapt en daarmee is ook veel kennis verloren gegaan. Daardoor is het voor inwoners van de gemeente soms best ingewikkeld om erachter te komen hoe je iets voor elkaar krijgt. Ik vind het een mooie taak om daarbij al mijn ervaring in te zetten.” 

PvdA fractievoorzitter Lukas Burgering: “Mario kan ook ons als gemeenteraadsfractie helpen, door te signaleren wat er leeft. Wij horen en zien heel veel, maar Mario hoort en ziet bijna alles. Ik ben er echt trots op dat hij onze ombudsman is.” 

Mario is voor inwoners van Stichtse Vecht bereikbaar via e-mail mario.van.dijk@hetnet.nl of per telefoon 06 – 16077338.