PvdA Stichtse Vecht: 'Daag ons uit met goede ideeën'

We zouden het ook ontzettend leuk vinden iets te horen van onze jonge inwoners, doordat ouders hun kinderen vragen wat zij voor ideeën hebben en ons dat opsturen.

• Lukas Burgering

De PvdA Stichtse Vecht vraagt inwoners om hen uit te dagen met goede ideeën voor een betere gemeente, buurt of straat. Zij gebruikt deze als inspiratie voor  het opstellen haar nieuwe verkiezingsprogramma. Dat moet over een half jaar klaar zijn. In maart volgend jaar wordt namelijk weer een nieuwe gemeenteraadsverkiezingen gekozen.

“Alle ideeën zijn welkom,” zegt Lukas Burgering namens de programmacommissie. “We laten ons graag inspireren en uitdagen door wat er leeft aan zorgen en ideeën bij inwoners, bedrijven en organisaties. Als Stichtse Vecht er maar socialer, duurzamer en leefbaarder van wordt!”

De PvdA wil van inwoners graag weten waarvoor de politiek in Stichtse Vecht zich de komende jaren echt moet hard maken wat hen betreft en wat er moet gebeuren in hun eigen dorp, buurt of straat.

Alle reacties blijven vertrouwelijk en kunnen worden gestuurd naar programmacie.pvdasv@gmail.com. De leden van de PvdA Stichtse Vecht stellen in november het verkiezingsprogramma vast.


Trefwoorden: