[Regio]: 'Football Favourites’ middag bij FC Utrecht

PLUS en FC Utrecht houden op vrijdag 20 oktober in de herfstvakantie, een ‘Football Favourites’ middag in Stadion Galgenwaard. Tijdens deze middag kunnen bezoekers naast het ruilen van Football Favourites voetbalplaatjes ook deelnemen aan diverse activiteiten. 

Tijdens de middag staat voetbal en lekker bewegen centraal. Zo leer je de gaafste trucs van een freestyle voetballer, kan je proberen de hoogste scoren te schieten in het Football Favourites doel, kan je jouw eigen unieke voetbalplaatje laten maken en als een ster door de spelerstunnel van FC Utrecht lopen.

Aanmelden

De middag is voor iedereen die houdt van voetbal, FC Utrecht en natuurlijk ‘Football Favourites’. Aanmelden is gratis en kan via www.plus.nl/ruilmiddag. Voor elk kind dat zich aanmeldt, is er na afloop een goodiebag met leuke verassingen. De speciale ‘Football Favourites’ middag in Stadion Galgenwaard vindt plaats op vrijdag 20 oktober van 13.30 tot 16.30 uur.

Spaarcampagne

Football Favourites is de PLUS spaarcampagne van PLUS waar klanten voetbalplaatjes van Nederlandse voetbalsterren van nu en vroeger kunnen sparen. De spaaractie loopt nog tot en met zaterdag 28 oktober 2023 in alle PLUS winkels.


Meer nieuws