[Regio] Johannes Hospitium Vleuten knapt gastenkamers, stilteruimte en huiskamer op

Het is alweer enige tijd geleden dat de interieurcommissie bij elkaar kwam om te brainstormen over de opnieuw in te richten kamers van het Johannes Hospitium in Vleuten. Negen kamers maar liefst. Voorafgaand polste de commissie bij de toen verblijvende gasten wat zij graag zouden willen.

Welke kleuren op de muur, wat voor soort meubels en wat vooral niet. Nadat de interieurcommissie alle reacties had samengevoegd, kwamen ze uit op de kleuren blauw en groen voor op de muren. Een lekkere stoel, werd een sta-op stoel, een kleine eettafel met stoelen voorzien van leuningen, een dressoir en bijzettafeltje, nieuwe lampen en nieuwe gordijnen. Gelukkig kreeg het Johannes Hospitium veel donaties en werd er met een sponsorloop een fiks bedrag opgehaald.

In maart dit jaar was het zover...nieuwe frisse kamers met mooi meubilair. Compact zodat de gast kan schuiven met de meubels om de kamer eigen te maken. Omdat de commissie veel waardering kreeg voor haar werk, mochten ze ook met het volgende project aan de gang. De stilteruimte heeft inmiddels ook een gedaanteverwisseling ondergaan wederom met advies van de gasten. Belangrijk detail was dat de stilteruimte kon worden betreden met een bed. De sfeer is fijn geworden,rust is gecreëerd door eenvoud. 

Als laatste is de interieurcommissie nu bezig met de huiskamer. De Rotary Haarzuylens heeft daar hard voor gegolfd! De meubels zijn gekocht, vloer en gordijnen uitgezocht, de lampen besteld en de schilder besproken. Ook deze ruimte krijgt een mooie warme uitstraling. Het is hartverwarmend om te zien wat er allemaal voor het Hospitium en hun gasten wordt gedaan. Overal krijgen ze korting. Dit waardeert de interieurcommissie bestaande uit Wilma Zorn, Dorry van Wissen, Ria Schoonheim, Nanny Terlien en Eugenie Hodes enorm, want zonder al die steun konden ze dit niet realiseren.

Johannes Hospitium Vleuten
Kloosterweide 2
3451 VN Vleuten (Utrecht)
Telefoon: 030 6775013
info@hospitiumvleuten.nl
www.hospitiumvleuten.nl


Meer nieuws