[Regio] Open dag Johannes Hospitium Vleuten

In het Johannes Hospitium Vleuten wordt zaterdag 8 oktober een Open Dag gehouden. Tussen 11.00 en 14.00 uur bent u welkom om te komen kijken in het hospice. Er is een korte rondleiding, u kunt informatie vragen, koffie en thee staan klaar en er zijn lekkere hapjes gemaakt door eigen vrijwillige koks.

Het Johannes Hospitium in Vleuten, opgericht in 1991, is een huis dat mensen in hun laatste levensfase een gastvrij verblijf biedt met deskundige en liefdevolle verzorging en begeleiding. Het hospitium biedt daarmee een ‘thuis’ voor acht gasten. Professionals en vrijwilligers werken er nauw met elkaar samen om de zorgen in die laatste fase te verlichten en het leven zo aangenaam mogelijk te maken, zowel voor de gast als voor de naasten. Ieder, van welke levensovertuiging of levensstijl ook, is er welkom. Het Johannes Hospitium bevindt zich aan de rand van Vleuten in een groene omgeving. Alle kamers komen uit op de tuin die het gehele gebouw omringt.

Er werken veel vrijwilligers in het hospitium. Bent u hierin geïnteresseerd, van 12 tot 13 uur wordt tijdens de open dag informatie gegeven over mogelijkheden voor vrijwilligerswerk in het hospitium. Aanmelden is niet nodig, u kunt gewoon langskomen.

Johannes Hospitium Vleuten
Kloosterweide 2
3451 VN Vleuten

030 6775013


Meer nieuws