Regionieuws: Alle uitgelote leerlingen alsnog geplaatst

Uitgelote leerlingen die hebben deelgenomen aan de tweede ronde in de gemeente Utrecht of Stichtse Vecht, werden deze week  allemaal geplaatst. Het plaatsingsbesluit is deze week vastgelegd in Onderwijs Transparant. Ouders ontvangen daarna bericht per e-mail of via de basisschool. (Archieffoto ter illustratie)

Uitgelote leerlingen uit Utrecht en Stichtse Vecht, die niet geplaatst konden worden in de eerste ronde, konden tot gisteren 15.00 uur hun nieuwe keuzes voor de tweede ronde doorgeven. Na het sluiten van de aanmelding is met besturen en schoolleiders bekeken of alle aangemelde Utrechtse leerlingen in de tweede ronde geplaatst konden worden op de nieuwe school van keuze in de gemeente Utrecht en de aangemelde leerlingen uit Stichtse Vecht op een nieuwe school van keuze in Stichtse Vecht. Wij zijn heel blij dat dat gelukt is!

Het was voor veel leerlingen en hun ouders een spannende tijd, vooral voor de leerlingen die te maken kregen met een loting.We wensen alle leerlingen die deze zomer de overstap gaan maken een goede tijd toe op hun nieuwe school!


Meer nieuws