[Regionieuws] Grote steun voor BBB Utrecht voor Provinciale Statenverkiezingen

Het was druk op het gemeentehuis Boom en Bosch in Breukelenafgelopen dinsdagmiddag. Een grote groep aanhangers van de BBB verzameldezich om hun ondersteuningsverklaring te laten ondertekenen.Iedere nieuwe partij die voor het eerst mee doet aan verkiezingen moetondersteuningsverklaringen verzamelen.

Ten minste 35 personen uit het kiesdistrict (indit geval Utrecht) moeten de deelname van BBB aan de verkiezingen ondersteunen.Deze verklaring dient fysiek op het gemeentehuis ondertekend te worden.Dat liet Jantine Zagt, kandidaat voor BBB Utrecht, zich geen twee keer zeggen. Viaverschillende whatsappgroepen en facebook riep zij aanhangers van BBB op om naarhet gemeentehuis te komen. Om 13 uur zaten daar ambtenaren van de gemeente klaarom de ondersteuningsverklaring te ondertekenen en af te stempelen.

Ruim 75 mensenkwamen op de oproep af. Zagt: “Het is ontzettend leuk om te zien dat er zoveel mensenzijn die op deze oproep af komen en hun steun willen betuigen voor de BBB, dat belooftwat voor de verkiezingen. Ik krijg hier enorm veel energie van en ik wil de mensen vande gemeente hartelijk danken voor hun medewerking”De komende weken voert BBB campagne in de hele provincie en hoopt op een mooieverkiezingsuitslag.