Reserveer snel de laatste kaartjes voor 'As it in in Heaven'

Het gaat heel hard met de kaartjes voor As it is in Heaven. Theatergroep Maarssen 32 heeft er nog maar een stuk of 30. Van de 4 voorstellingen (waarvan 1 besloten) zijn er al 2 uitverkocht. Het zou jammer zijn als je te laat bent met reserveren en wij je moeten missen! Wil je ook genieten van deze mooie voorstelling in het gezellige Utrechtse theater Villa Concordia? Reserveer snel de laatste kaartjes via maarssen32.nl

Ontroerend verhaal in het theater

De internationaal beroemde dirigent Daniel Dareus wordt gedwongen zijn leven te overdenken nadat hij instort. Hij verhuist terug naar zijn rustige geboorteplaatsje in Norrland, in het noorden van Zweden. Daar komt hij in aanraking met het plaatselijke koor en hij besluit zich hiermee te bemoeien. Zijn leven en dat van de andere bewoners van het dorpje zullen nooit meer hetzelfde zijn…. Een stuk over loslaten, vluchten, terugkomen, zijn wie je wilt zijn, warmte en bovenal….. De Liefde.

Jos Herkes regisseert deze mooie muzikale theatervoorstelling, die wij spelen in het sfeervolle Utrechtse theater Concordia.

Op maarssen32.nl vind je meer informatie. Hier kun je ook reserveren.


Meer nieuws