Roeleveld Maarssen aangesloten bij netwerk NexDrive

Per 1 mei is CarProf Roeleveld Maarssen aangesloten bij het landelijk netwerk van NexDrive, service network for next generation cars. Dit is een eigen formule van onderdelendistributeur Alliance Automotive Group Benelux voor het onderhoud aan elektrische en hybride voertuigen. Door onderdeel te worden van NexDrive zorgt CarProf Roeleveld Maarssen dat zij zich kunnen profileren als elektrische voertuig specialist. De werkplaats is inmiddels volledig ingericht om ook onderhoud en reparatie aan elektrische en hybride voertuigen uit te voeren voor hun klanten, oftewel zij zijn klaar voor de vraag van morgen. Eigenaar Jan Roeleveld ziet dat de toekomstvisie van NexDrive naadloos aansluit bij zijn eigen plannen om in te spelen op deze groeimarkt. 


Met de NexDrive erkenning zijn wij volledig ingericht om onderhoud en reparatie aan elektrische en hybride voertuigen te bieden aan onze klanten. Dit betekend dat de werkplaats is voorzien van de juiste apparatuur, de nieuwste software en voldoende beschermingsmiddelen. Net als bij de door fossiele brandstof aangedreven auto’s hebben wij als universeel garagebedrijf toegang tot alle software, storingsinformatie en originele onderdelen van ieder merk auto. De fabrieksgarantie blijft dus behouden.

• Jan Roeleveld

Maar NexDrive gaat verder dan dat, omdat de markt snel en continu ontwikkeld wordt de kennis van de autotechnici up to date gehouden. Deze trainingen zijn onderdeel van TECH360, een ander vooruitstrevend concept van de leidende onderdelendistribiteur uit Ede. Als erkend NexDrive servicepunt zijn de monteurs